Post by ekovhohosa on Feb 28, 2022 14:47:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakiranje neograničenih tokena ▞▞▞
▞▞▞ Wheel of Fortune Words 2022 version ▞▞▞
koštaju previše za tragove i pola vremena gledate video za besplatno okretanje, a onda ne dobijete besplatno okretanje.
Igra ne radi, stalno se zamrzava usred igranja i sada se ne može ni pokrenuti.
Previše oglasa tijekom igre!
Wheel of Fortune Words Kata nql
Ovo je tako zabavno mojoj djeci.
10 od 10
Dao sam ocjenu 4 jer sam tek počeo igrati igru. zabavno je i sve. pa se nadam da ću se držati ove igre riječi
Volio bih da više liči na stvarnu emisiju
zabavna igra izazovna, ali nije teška.
Ništa slično kotaču sreće
Isprva sam mislio da je ova igra prevara Wheela. Iznenadio sam se kad sam vidio da je Sony podržao, a zatim zapravo proizveo ovu igru. Nema dovoljno Kotača i previše križaljki i prelamanja riječi. Kotači ne dolaze dovoljno često. Nema službene veze s predstavom. Prilično je tužno što Scopely ima igru koja više liči na seriju nego na Sonyjevu službenu igru!
Zabavna igra. Radujemo se većim izazovima.
odlična igra, definitivno izaziva um
Sviđa mi se igra, ali razlog zašto sam joj dao 3 zvjezdice je zbog paketa. To je točno na putu križaljke i ne možete reći koliko slova trebate riješiti.
Prisilni oglasi su svaki put jednaki 1 zvjezdici.Ako želite staviti reklame, samo mi dajte nešto za gledanje, dodatni novac, savjete bilo što, samo me nemojte tjerati da gledam oglase bez razloga jer jednostavno neću igrati vašu igru. Deinstalirano.
Thimbleweed Park アドベンチャー erc
tjednima čekam da ažurirate. samo stalno govori uskoro.
Mislim da je zabavno. Još nisam uspio unovčiti.
Igram dobru igru plus uspio sam dogurati do 21 razine, nevjerojatno je da postajem dobar u ovoj igri sreće, obožavam je plus mogu osvojiti nagrade Volim se igrati na sreću 😀
U redu ažuriranje! Zvuk dolazi i odlazi kad hoće!!! Igra mi se jako sviđa! Ali stvarno treba poraditi na zvuku!!!!!
Ovo je sjajna igra koja izaziva ovisnost kada je jednom počnete igrati ne želite prestati... Jako mi se sviđa.... Hvala
što mogu učiniti s novcem
Zabava! To vam daje zasluge za riječi koje nisu u slagalici. Za sada ništa za kupiti. Malo je spor, ali to bi mogao biti moj telefon.
Ne želim novu igru. To bi trebalo biti ažuriranje. Sada se ne može nastaviti.
Nema gotovine, ali stimulira moždanu aktivnost
igra je zabavna, ali reklame-reklame su previše!
Još uvijek ima grešaka i zamrzava se i ako se nisam uključio u gledanje oglasa za nagradu Ne cijenim da se jedan pojavljuje svake 2 sekunde
Trebalo bi se nazvati Ads and More Ads!
Prokleto je frustrirajuće jer ima toliko prokletih reklama i kada kliknete na prokleti cideo da biste dobili više novca, ponekad je tu, a ponekad ne i treba zauvijek da se prokleti oglasi učitaju, to me ljuti
sjajna igra! Lako je doći do programera kada je problem!!!
Bok, pokušavam igrati igru, ali uopće ne reagira niti se povezuje s igranjem.
Očigledno mu se ne sviđa moj uređaj. Super sporo. Kako je moj Samsung tablet moj jedini uređaj, morat ću deinstalirati igru.
Sviđa mi se, dobar je izazov za moždanu aktivnost. Sviđaju mi se i značajke nagrade
Ne dopušta mi da ažuriram
Previše oglasa.
Volim to. Vrlo glatka igra za igranje.
Tek sam počeo igrati, ali mi se do sada sviđa što je zabavno igrati. plus to tjera vaš um na razmišljanje.Jedna od mojih omiljenih igara riječi. Ljubav biti izazovna, dok se djevojčica igrala skramble s majkom i bratom i sestrom.
ova igra je najgora
Wheel of Fortune Words Sanapelit vlp
Ne pridržava se postavki zvuka prilikom reprodukcije oglasa
Igra je dosadna i bezveze.To nije online igra, ali se ne može igrati bez internetske veze, zašto.... hrpa reklama i stalno povlačim svoj telefon natrag u playstore pokušavajući me natjerati da preuzmem još igara koje su sranje. Jedna od najgorih igrica na koje sam do sada naletio. Ne vjerujem ni ocjeni, skrolovao sam kroz mnoge ocjene i vidio samo dvije ocjene s pet zvjezdica, ali prema grafikonu gotovo sve imaju pet zvjezdica.
OMG, ova igrica je cool ali reklame 😑 smiješne su s koliko ih stalno
Upravo preuzeto večeras. zasada je dobro! volim grafiku i zabavne zvukove koje stvara!! razine nisu preteške što ga čini ugodnijim! Igrao sam igru sličnu ovoj 2018. i ova je do sada vrlo dobro ažurirana i zabavna u usporedbi s posljednjom koju sam igrao. nadam se da će i dalje biti ugodno i da ću ažurirati dok igram
Ovo je bila sjajna igra dok se nisu dogodile greške. Igra se počela smrzavati! Nadamo se da će ovaj problem biti riješen.
Malo sporo, ali uredno
Riječi se ne smiju blokirati samo zato što bi mogle biti uvredljive. Pokušao sam upotrijebiti riječ silovanje kad sam imao slova s papira, a nije je prepoznao kao riječ. Ako će se aplikacija za igru pokleknuti probuđenoj ideologiji i blokirati određene riječi kako bi bila "prijateljskija" onda je to nešto što neću podržati. Tražim nepristranu igru koja će uključivati SVE riječi u rječniku.
To su kolačići od riječi... s povremenim okretanjem kotačića. Nema nagrada unaprijed, samo trenutne mikro transakcije.
Volim igre riječima, tjeram te na bolje razmišljanje. S ostalim igrama mi brzo dosadi onda se manje zabavljam, na razini sam 368 i nije mi dosadilo JOŠ ODLIČAN POSAO DEČKI!!!!
pomalo dosadno. isti stari plan igre. nije baš izazovno.
Ovo je samo još jedna pljačka/klon još jedne nekad popularne puzzle igre, ali s prepoznatljivim brendom i pohlepnijim mikro transakcijama. Igranje nema nikakve veze s Wheel of Fortune, btw...
Ovo je jedna od najboljih igara koje nisam izbrisao za više PROSTORA. LOL PREPORUČUJEM OVU IGRU LJUDIMA KOJI VOLE DA IDU ^^^^^
Moja omiljena stranica za igre! Puno isplata, puno bonusa, puno zabave!
Super zabavna igra koju ometa previše oglasa. Točnije oglasi koji vam omogućuju da ih preskočite, ali morate čekati upit za preskakanje 3 puta na 3 različita mjesta. Očito je osmišljen da vas prevari da kliknete na njih. Promijenite to i bit će 5.
Wheel of Fortune Words Palavras fewm