Post by ekovhohosa on Feb 28, 2022 14:56:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackthorn Castle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackthorn Castle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече primogems ▞▞▞
▞▞▞ Blackthorn Castle 2022 version ▞▞▞
добре
Твърде много неща за запомняне, дори и да сте платили за игра, пак трябва да плащате за подсказки и да скочите бързо към сцената, много досадно, ако намерите нещо на сцена 64 и трябва да се върнете към сцена 10, загубена много пъти, губя време...
Изпробвах го. Не ми хареса. ТОЙ ОТКАЗВА ДА ВРЪЩА НА MR СУМА. Няма да купувам отново от този доставчик. След като получат парите ви, не им пука за вас.
Играта е много лесна и хубава
Много добре
Някои предизвикателни пъзели, снимката на улики с камера беше спасение
Играта е много линейна и се чувства кратка. Надяваме се да видя повече нива от това
Добра игра, но би било по-добре със свободно движение, а не със сцени.
Честно казано просто наистина, наистина скучна игра...
Много глупава игра
трябва да плащам допълнително за съвети и други функции?!?!?!?! защо не е включено в цената това е страхотна игра с удоволствие да я играете. трябва да кажете, че те не са включени в цената. това би направило голяма разлика. наистина разочарован!!!!! но явно не съм единственият. бих искал да видя тези други отзиви, преди да купя. те трябваше да бъдат включени в първоначалната цена. не бих платил!!!!!!!! за половината от играта! моля, върнете ми парите!!!!!
предизвикателен
Иска ми се да имаше повече, беше страхотна игра, добри пъзели и добра механика на пътуване, само дано имаше повече
Blackthorn Castle Piedzīvojumu spēles muq
Много хубави пъзели като игра с точка и щракване, макар и малко кратка. Много връщане назад и запаметяване къде са нещата. Щеше да е 5☆ с изключение на $2,99 за закупуване на играта, тогава щеше да струва още $,99 за отваряне на бързото пътуване и отново $,99 за отваряне на подсказки...
Много пъзели за решаване! Добра игра!
Много забавна пъзел игра, много детайли и страхотна графика. Единственото ми незначително оплакване е, че има много връщане назад. Иначе е много стимулиращо за ума и изглежда красиво & подробен.
При текущата цена на безплатно ще трябва да сте глупави, за да не скочите на тази оферта, за да получите това приложение, това прави всичко друго на тази цена да изглежда безсмислено и нямам търпение да изпробвам платените приложения следващия.
Blackthorn Castle Приключенски pbm
Обичам игрите с пъзели с точка и щракване, но намирам тази за доста разочароваща. Освен ако нямате феноменална памет, по всяка вероятност ще трябва да използвате опцията за улика и това струва пари. Разочароващо за игра, за която вече сте платили.
Твърде кратък
Без добавки. Само микро транзакции.
Хареса ми играта. Има добра графика и музиката е релаксираща. Единственият проблем, който имам е, че ако трябва да плащате за игра, тогава не трябва да плащате за съвети или инструкции. Ако стигнете до мястото можете да печелите подсказки, като гледате реклами, ако изберете играта, би било страхотно. Засякох няколко пъти и трябваше да гледам инструкциите, но няма други проблеми, каквито и да било. Страхотни разработчици....
Blackthorn Castle 冒險 pnhv
Много скучно
наистина ми хареса без глупави кодови номера, които да разбера! просто намерете и следвайте..красива графика...в очакване на част 2..мина много време, откакто намерих пъзел като този, хареса ми
Игра за €3,19, в която трябва да купите бързо пътуване за още €1,09, дори не заслужава 1 звезда.
Доста лесно с уликите. Приятно, но твърде кратко и без сюжет. Трябваше да е безплатно.
Следвах инструкциите за отстраняване на неизправности и пак не се отваря. Моля, върнете ми парите.
Беше добре. Това изглеждаше по-скоро като поредица от куестове за извличане, отколкото на истинска пъзел игра. Повечето „пъзели“ бяха просто намерете и елемент, който ви дава решението и го използвайте.
Наистина добре, но трябва да е по-дълго
предупреждение не позволявайте на разработчиците да имат достъп до снимките на вашите устройства и т.н., това разваля устройството и незаконното му подслушване 90% от игрите не изискват достъп
И така, купих тази игра, когато е безплатна (чакайте, все още ли се „купува“, когато не сте похарчили нито един пари?). Обичам пъзелите, затова пробвам вашата игра. Решаването на пъзела е доста лесно, когато съберете правилната улика. За съжаление победих играта за почти 3 часа... Като цяло, графиката е страхотна и вие сте доста умен да накарате играча да плати отново за намеците и "бързото пътуване"(?) из картата. Продължавай с добрата работа! ♡
Много трудно. Лесно пропускане на обекти
Обичам игрите ти. Те са не просто красиви, но и много забавни. Никога няма проблеми или проблеми. Благодаря ви, че правите толкова висококачествени игри. Имате фен и клиент за цял живот.
много трудно и забавно. би било по-добре, ако уликите бяха дошли заедно с играта, а не за допълнителни пари
Правилното ниво на предизвикателство. Пъзелите са предизвикателни, без да са прекалено трудни. Наслаждавах се много на играта.
Тривиално
обект на малък
Отлични, страхотни изображения, пъзелите и уликите имат смисъл за разлика от някои други подобни игри.
Добър пъзел с някои много трудни улики за откриване.
スタイリストガール - 皆をゴージャスにコーデ! ミニゲーム jhtx
Понякога не беше толкова лесно.. Трябваше да вземам подсказки от youtube като 2-3 пъти.. но завърших играта за по-малко от 8 часа. Може да използвам някои актуализации и също така различна глава в 1 единична игра би била по-добър вариант.. Аз лично мисля, че играта е доста очевидна!!.. но забавна за игра!!
Забавна игра. Добри пъзели. Купих съветите, за да подкрепя разработчика, но трябваше да ги използвам само няколко пъти.
Много ми напомни на Нанси Дрю. Тези компютърни игри, в които трябваше да решавате мистерии, разработчикът всъщност репликира това. Отне известно време за решаването и се радвам, че имаше ръководство за завършване на играта. Отне 2 часа и половина за завършване.
Наистина ми хареса това.. добро релаксиращо забавление..Музика, ненатрапчива..ако е на линия, никога не съм забелязал. Изтеглих я в продажба (безплатно).. следователно картата е добра само за виждане на миниатюри. Помогна ми да си спомня къде трябва да се завърши нещо. Трябва да плащате за намеци, но никога не са се нуждаели от такива. Нямаше нужда от разходка. Има улики за всеки пъзел, бъдете търпеливи. Има автоматична камера, което е страхотно. Бих искал да хвана друг на разпродажба. Без съжаления..:-)
Забавни пъзели, не твърде трудни. Насладете се на графики и карта на стаите; по-лесно да разберете къде сте били и какво остава да се открие